Oversættelser indenfor produktionsindustrien

Verdens ledende fabrikanter og ingeniørfirmaer har behov for et tænke globalt, og det er det, Global Voices kan hjælpe Dem med. Mange virksomheder bruger os til at kommunikere komplekse løsninger i flere forskellige sprog, samt anvender os som deres eksterne oversættelsesbureau. Vi skaber derfor en bedre forståelse for de enkelte klienter, således at enhver oversættelse er tilpasset Deres behov.

Vi tilbyder oversættelser inden for produktionsindustrien, som dækker alt indenfor fabrikering af produkter lige fra beklædning og fodtøj til husholdnings- og personlige artikler. Ønskes manualer til produktionsudstyr oversat, er dette også inkluderet i vores oversættelsesydelser. Mere specificerede oversættelser såsom brugsanvisninger, kommercielle og finansielle dokumenter samt lokalisering af hjemmesider er de hyppigst brugte ydelser, dog oversætter vi indenfor alle områder af produktionsindustrien.

Tekniske oversættelser kan være komplekse og derfor bruger vi kun de mest kvalificerede tekniske oversættere. Disse har stor erfaring og er godkendt i henhold til vores ISO 9001:2008 certificering, således at vi kan levere oversættelser af høj kvalitet.

Translation Services payable online

© 2011 Global Voices Ltd. - Et Oversættelsesbureau
www.GlobalVoices.dk | GlobalVoices.co.uk | GlobalVoices.fr | GlobalVoicesde.de | GlobalVoices.it