Oversættelsesydelser i Region Midtjylland

Oversættelsesservices i Århus

Århus havn er en af de vigtigste og mest centrale containerhavne i Danmark, hvilket har betydet, at Århus er blevet et knudepunkt i forbindelse med international logistik samt transport og handel. I den forbindelse kan der ofte være behov for oversættelse af vigtig dokumentation og andet materiale indenfor alle slags sprog.

Oversættelse via Video tolkning

Global Voices har kompetencerne til at levere oversættelses- og tolkningsydelser af den højeste internationale kvalitet. Derved kan vores hurtige tilgængelige video tolknings service være til megen nytte hvis sprogbarrierer skulle opstå.

Oversættelser indenfor sundhedssektoren

Århus har en stor biovidenskabelig- og sundhedssektor, der servicerer store dele af Jylland, såsom Skejby Sygehus, andre dele af sundhedsvæsnet og private virksomheder, der har med den biovidenskabelig industri at gøre. Industrien kræver meget præcise og specialiserede oversættelser i flere forskellige sprog og viden indenfor fagområder såsom medicinal, farmaceutisk og andre biovidenskabelige områder.

Oversættelser af høj kvalitet

Global Voices' biovidenskabelige oversættelser er håndteret af projektledere, som tilbyder rådgivning før, under og efter hver oversættelsesprojekt. Vores kvalitetskontrol er ISO 9001:2008 certificeret og vi kan derfor levere den højeste oversættelseskvalitet.

Translation Services payable online

© 2011 Global Voices Ltd. - Et Oversættelsesbureau
www.GlobalVoices.dk | GlobalVoices.co.uk | GlobalVoices.fr | GlobalVoicesde.de | GlobalVoices.it