Oversættelse i Hovedstadsområdet

Oversættelsesydelser i København

Som både Danmarks hovedstad og største by, er København blevet centrum for Nordisk kultur. Et stort udbud af kvalificeret arbejdskraft, har betydet, at flere af verdens største firmaer har gjort København til deres Nordiske hovedkvarter. Som et Nordisk handelscentrum, har København behov for en pålidelig og professionel oversættelsesservice, som kan oversætte indenfor flere forskellige fagområder.

Oversættelser til konkurrencedygtige priser

Vores juridiske oversættere besidder den optimale kunnen, ekspertise og erfaring i juridisk dokument oversættelse. Herunder juridiske kontrakter, internationale patenter, opfordringer, varemærker samt ejendomsret. Global Voices leverer oversættelser af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Specialiserede oversættelser til medicinalindustrien

København er et Nordisk knudepunkt for den medicinale industri. Med flere prominente uddannelsesinstitutioner og steder som Medicon Valley, tiltrækkes researchfaciliteter og bioteknologiske virksomheder fra hele Norden til regionen. Derfor har Global Voices kun de mest kvalificerede oversættere til vores bioteknologiske og medicinske oversættelsesprojekter. Disse har minimum fem års oversættelseserfaring og faglig viden indenfor dette område i København.

Translation Services payable online

© 2011 Global Voices Ltd. - Et Oversættelsesbureau
www.GlobalVoices.dk | GlobalVoices.co.uk | GlobalVoices.fr | GlobalVoicesde.de | GlobalVoices.it