Oversættelsesydelser på Fyn

Oversættelsesservices i Odense

Odenses mest kendte søn, H.C. Andersen, lokker hvert år turister fra hele verden til byen. H.C. Andersens internationale appeal betyder, at samtlige informationer skal kunne oversættes til utallige sprog.

Oversættelse indenfor Turistindustrien

Global Voices leverer professionelle oversættelser, hvilke er baseret på flere års erfaring indenfor turismen. Vores oversættere er specialister på dette område og tilbyder et kompromisløst kvalitetsniveau – uanset sprog. Vores fremgangsmåde forsikrer, at det endelige produkt er funktionelt, lingvistisk og kulturelt fuldendt

Oversættelse indenfor underholdningsindustrien

Sydfyn har i de senere år oplevet en genfødsel takket være filmindustrien, hvilket Svendborg området er et tydeligt bevis på. Den voksende internationale interesse indenfor danske film, har betydet, at der er behov for oversættelse af salgsmaterialer, handelsaftaler og hjemmesider.

Oversættelse af hjemmeside

Global Voices kan hjælpe filmproducenter med forbedring af kommunikationen til deres internationale kunder og forretningspartnere. Det kan være indenfor alt, lige fra aftaler med internationale distributører til lokalisering af hjemmesider.

Translation Services payable online

© 2011 Global Voices Ltd. - Et Oversættelsesbureau
www.GlobalVoices.dk | GlobalVoices.co.uk | GlobalVoices.fr | GlobalVoicesde.de | GlobalVoices.it