Tolkning

Der er ikke længere behov for "ansigt til ansigt" tolke til jeres konferencer, møder m.m.. Global Voices tilbyder nu en præ-event konsultation, planlægning såvel som en personlig tolkningsydelsesservice. Ydermere oversætter vi jeres præsentationer, programmer og uddelingsark til mødet i det ønskede sprog.

Hvilken form for tolkning har I behov for?

Vi tilbyder to typer af direkte oversættelser; konsekutiv og simultan. Vælg den løsning som bedst passer til jeres behov og kontakt os derefter for en gratis uforpligtende præ-event konsultation.

Konsekutiv tolkning

Med en forsinket tolkning, lytter vores tolke før de taler. Talen er opdelt i segmenter. En person taler og holder derefter en pause. En eller flere lytter med, når tolken gentager, hvad der er blevet sagt i det valgte sprog. Konsekutiv er en meget populær form for tolkning, da det ikke kræver noget specialiseret udstyr.

Simultan tolkning

Med simultan tolkning, forsøger vores tolke at formulere beskeden så hurtigt som muligt, mens kilden (personen, hvis tale oversættes) løbende taler. Vores tolke sidder i en lydisoleret bås og taler i en mikrofon med høretelefoner på. Tolken kan både høre og se kilden. Simultan tolkning er et særdeles kompetence krævende arbejde. Da simultan tolkning foregår i "real time" skal tolkningen være perfekt i første gang. Dette er dog intet problem for Global Voices tolke.

Tolke er ikke magikere

Tænk på tolke, som en ansat der lige er startet i jeres virksomhed. Der vil uden tvivl være fagudtryk, tekniske terminologier og virksomhedsreglementer, som vil være ukendt for tolken. Disse bør videregives til tolken før opgaven startes. En sådan gennemgang vil hjælpe tolken med at løse opgaven optimalt. Tolke vil altid finde det hjælpsomt, hvis I kan fremvise baggrundsinformation om virksomheden og jeres produkter i god tid før opgaven påbegyndes. Dette kan f.eks. være information fra tidligere møder eller dokumter, der viser jeres specialiserede ordforråd i virksomheden.

Hvorfor skal I vælge Global Voices?

 • Kvalificerede, uddannede og erfarne tolke
 • Professionelle tolke, der er nøje udvalgt til at imødekomme Deres ønsker om oversættelse. Erfarne og dedikerede projektledere til at tage hånd om Deres projekt fra start til slut.

For mere information

Kontakt os i dag per telefon +45 69918035 for mere information om vores tolkningsydelser eller for at få et uforpligtende tilbud. Ydermere kan I også kontakte os på vores email info@globalvoices.dk eller gøre brug af vores online tilbudsside.

Videokonference tolkning

Vi tilbyder tolkning ved hjælp af Global Voices’ videokonference faciliter og tilbyder derfor tolkning via internettet. I vil få muligheden for, at gøre brug af Global Voices’ eget mobil format ved navn IVI (Instant Video Interpreter) eller ved hjælp af en standard PC.

Hvordan fungere det?

Efter kun 3 enkelte trin har I en tolk til rådighed!
1. Et mobil konference udstyr vil blive leveret til jeres virksomhed.
2. Stikket sættes i kontakten, tænd for udstyret og brug apparatets "touch-screen" for at få forbindelse til vores omstilling.
3. Herefter er det eneste I skal gøre, at fortælle vores omstillere hvilket sprog der ønskes, og indenfor 10 sekunder vil tolken komme frem på skærmen og konferencen kan begynde.

Hvad er fordelene?

 • Reducerer jeres omkostninger
  • Ingen ventetidsomkostninger
  • Ingen rejseomkostninger
  • Ingen afbestillingsomkostninger
 • Nemmere tilgængelighed
  • On-demand service
  • 24/7 - 365 dage om året
  • Ingen transportforsinkelser
  • Specialiserede tolke

Det er billigt, enkelt og lige til, men frem for alt så virker det!

Bestil en gratis demonstration, hvis I vil høre mere om, hvilke fordele I og jeres virksomhed kan drage nytte af ved videokonference tolkning.

Kontakt os per telefon +4569918035 eller via e-mail info@globalvoices.dk.

Translation Services payable online

© 2011 Global Voices Ltd. - Et Oversættelsesbureau
www.GlobalVoices.dk | GlobalVoices.co.uk | GlobalVoices.fr | GlobalVoicesde.de | GlobalVoices.it