Oversættelse til Lettisk

Enorm erfaring, fleksibilitet og klarhed er det der gør Global Voices det primære valg for nationale og multinationale virksomheder. Vi har kompetencerne til at oversætte til og fra mere end 140 sprog. Vores translatører er eksperter indenfor områder, såsom sundhedsindustrien, teknologiindustrien, forbrugsvare, produktion, finansiel, juridisk eller offentligt sektor. De arbejder kun indenfor deres specialiserede område og kun med at oversættelse af materiale til deres modersmål.

Høj kvalitets Lettisk oversættelser

Udvælgelse af Lettisk translatør

Forståelse af det Lettisk sprog er simpelthen ikke nok. Derfor udvælger vi kun de bedste translatører. Translatører er valgt ud fra vores omfattende udvælgelsesproces, som kræver at de har dokumenteret specialiseret viden indenfor industrisektoren, samt et minimum af fem års erfaring. Disse omfattende kriterier ligger fundamentet til vores udvælgelsesproces og kvalitetskontrol. Processen er designet til at overgå kravene for ISO 9001:2008 standarden. Global Voices har forpligter sig til at overgå forventninger af både vores kunder, leverandør og ansatte.

Projektledelse af Lettisk oversættelse

Vores Lettisk oversættelser er håndteret af åbne, kommunikative projektledere som vil levere rådgivning før, under og efter hver oversættelsesopgave. Vores kvalitetskontrol sikrer at vi kan levere en særdeles høj oversættelseskvalitet.

Global Voices er trænet i desktop publishing. Vores omfattende erfaring i levering af oversættelsesopgaver i samme format og layout som den originale, gør os til det foretrukne valg når det angår oversættelse af hjemmesider, færdige brochurer, brugsvejledninger og informationsguider.

Pris vurdering af Jeres oversættelses

Global Voices har en kunde ”retention rate” på 98%. For at lære mere om måden Global Voices kan levere klarer Lettisk oversættelsesprojekter, kan I kontakte os i dag..

Translation Services payable online

© 2011 Global Voices Ltd. - Et Oversættelsesbureau
www.GlobalVoices.dk | GlobalVoices.co.uk | GlobalVoices.fr | GlobalVoicesde.de | GlobalVoices.it